ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Новий проект

Дата:

16.08.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 59
Про внесення змін в рішення Бродівської міської ради № 191 від 14.07.2011 року

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХІ СЕСІЇ  VІІІ СКЛИКАННЯ
 
від 18.08. 2021 р.                          м. Броди                                            № ПР
 
Про внесення змін в рішення
Бродівської міської ради  № 191
від 14.07.2011 року
 
Розглянувши заяви мешканців міста Броди щодо приватизації земельних ділянок, які знаходяться в користуванні та розташовані поруч із житловими будинками та власними присадибними ділянками громадян, враховуючи висновки постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, території, будівництва, охорони пам’яток,  керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Внести зміни в п. 1 рішення VІІ сесії VІ демократичного скликання Бродівської міської ради №191 від 14.07.2011 року «Про надання земельних ділянок для ведення садівництва» та викласти його в наступній редакції:
- «Здійснювати безоплатну передачу земельних ділянок  для ведення садівництва на території міста Броди власникам присадибних земельних ділянок  лише  в замкнутих контурах, а також у випадках із неможливістю влаштувати заїзд до цих земельних ділянок».
2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   земельних відносин, території, будівництва, пам’яток архітектури.
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей