ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 56

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

   Р І Ш Е Н Н Я

 Х СЕСІЇ VІІІ СКЛИКАННЯ

від  24.06.2021 р.                                  м. Броди                                      № проєкт
 
Про затвердження детального плану території
та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового
призначення в м. Броди по вул. Юріївська, 12            
   
Розглянувши заяву громадян Харченка Марка Юрійовича та Харченка Дмитра Юрійовича, проживають в м. Броди, вул. 900-річчя Бродів, 14/16,                                        про затвердження детального плану  території власної земельної ділянки та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: м. Броди, вул. Юріївська, 12. Враховуючи протокол громадського обговорення детального плану території, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

 
  1. Затвердити детальний план території власної земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, а саме з – «(02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд»  на «(03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» за адресою:  м. Броди,  вул. Юріївська, 12.
  2. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  зі зміною цільового призначення, а саме з – «(02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд»  на «(03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» за адресою:  м. Броди,  вул. Юріївська, 12, площею 0,0106 га.
  3. Зобов’язати Харченка Марка Юрійовича та Харченка Дмитра Юрійовича замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вказаної в п. 2 цього рішення.
  4. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою вказану у даному рішенні після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).    

  Міський голова                                                               Анатолій Белей