ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 49

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Х СЕСІЇ VІІІ СКЛИКАННЯ
 
                                                         від 24. 06. 2021р.                               м. Броди                                              № ПР                                                                   
      
Про надання дозволу на виготовлення
детального плану території земельної ділянки
для будівництва та обслуговування   гаражу
по вул Островчик гр. Грищуку В.І
                          
 Розглянувши заяву гр. Грищука Василя Івановича, прож місто Броди, вул. Гончарська, 11/39, про дозвіл на розроблення детального плану території  земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаража для автотранспорту в місті Броди,  Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на гараж по вул Островчик, відповідно до Закону України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельного кодексу України, міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Надати дозвіл  на виготовлення детального плану території земельної ділянки  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  гаража для автотранспорту в місті Броди, за адресою: вул. Островчик, 10, гараж 30.
  2. Надати дозвіл на замовлення в  ліцензованих виконавців робіт  виготовлення детального плану території земельної ділянки, для  будівництва та обслуговування  гаража для автотранспорту з метою передачі  у власність.
  3. Фінансування робіт по виготовленню детального плану території земельної ділянки проводити за рахунок коштів заявника.

3.  Розроблену та погоджену в установленому законодавством порядку               містобудівну документацію  подати на  затвердження в Бродівську міську раду.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток                                   ( Казмірчук О. Я.)
 
       
 

Міський голова                                                      Анатолій  Белей