ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

24.11.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 41
Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки в м Броди по вул. Гончарській.

Від 24.11.2016року                             м Броди                                     № Проект
Про надання дозволу на розробку
детального плану території земельної ділянки
в м Броди по вул. Гончарській.
          Розглянувши заяви громадян, учасників бойових дій у зоні АТО на сході України Гайчені Івана Івановича, прож м Броди, вул. Богуна, 1 та Ниника Олександра Михайловича, прож м Броди, вул. Гончарська, 16/42 про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування  житлових будинків, господарських будівель та споруд в м Броди по вул. Гончарській, враховуючи протокол засідання ініціативної групи учасників АТО від 22.11.2016року, схему земельної ділянки, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації»,   Земельним кодексом України,  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада- 
                                       
                                               В И Р І Ш И Л А :
   1. Замовити виготовлення детального плану території земельної ділянки   для будівництва та обслуговування групи житлових будинків по вулиці   Гончарській. Площу земельних ділянок уточнити проектом детального плану території.
   2. Фінансування виконання робіт по виготовленню детального плану                 території земельної ділянки проводити за рахунок коштів заявників, вказаних в приамбулі.
   3. Розроблену містобудівельну документацію після проведення громадських обговорень подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
      4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань         регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності .
 
 
Міський голова                                                    Анатолій Белей.