ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту в м. Броди по вул. Тернопільська

 БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

IX СЕСІЇ   VІІІ  СКЛИКАННЯ

від  ……..2020 р.                                    м. Броди                                               № проект
 
Про затвердження детального плану території
та надання дозволу на розроблення проекту
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
для будівництва та обслуговування об’єктів
фізичної культури і спорту  в м. Броди по вул. Тернопільська             
   
Розглянувши детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту по вул. Тернопільська, враховуючи протокол громадського обговорення детального плану території земельної ділянки, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

 
  1. Затвердити детальний план території земельної ділянки (07.02) для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту за адресою:  м. Броди,  вул. Тернопільська.
  2. Надати дозвіл виконавчому комітету Бродівської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в постійне користування орієнтовною площею 0,1000га (07.02) для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту  за адресою:  м. Броди,  вул. Тернопільська.
  3. Бродівській міській раді замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вказаної в п. 2 цього рішення.
  4. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою вказану у даному рішенні після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

    5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).    

            Міський голова                                                              Анатолій Белей