ПРОЄКТ РІШЕННЯ № б/н

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 Р І Ш Е Н Н Я
ІX-СЕСІЇ  VІІІ  СКЛИКАННЯ
 
від ……. 2021 р                      м. Броди                          № Проєкт

 
Про затвердження детальних  планів територій земельних ділянок для будівництва  індивідуальних гаражів  в с. Лешнів гр.гр. Пилипець М. Я та Гузь М. І.
 
Розглянувши  детальні плани територій земельних ділянок для будівництва та обслуговування  гаражів для автотранспорту  в селі Лешнів по вул. Крайня бічна, заяви  громадян Пилипець Марії Ярославівни, прож с Лешнів, вул Садова,41 та Гузь Марії Іванівни, прож  с Лешнів, вул Гримайлівська, 12 щодо надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи результати громадських обговорень, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
  1.  Затвердити  детальні плани територій земельних ділянок для будівництва та обслуговування  гаражів для автотранспорту на території села Лешнів по вулиці Крайня бічна.
2.Надати дозвіл громадянам на замовлення розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування  гаражів для автотранспорту:
- Пилипець Марії Ярославівні – на земельну ділянку  по вул. Крайня бічна площею 0,0100га відповідно до виготовленого детального плану території;
- Гузь Марії Іванівні – на земельну ділянку по вул. Крайня бічна площею 0,0098га відповідно до виготовленого  детального плану території.
3.Виготовлені та погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, вказані в п.2 цього рішення,   подати на затвердження в Бродівську міську раду.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я. ). 
 
 

Міський голова                                                  Анатолій Белей