ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про передачу в оренду земельної ділянки по вул Й Рота,4 гр. Волощаку О.А.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ІX  СЕСІЇ   VІІІ СКЛИКАННЯ

від  …….2021 р.                                        м. Броди                                           № ПРоект
 
Про передачу в оренду земельної ділянки по вул Й Рота,4 гр. Волощаку О.А.                                     

                

Розглянувши заяву гр. Волощака Олександра Анатолійовича,  прож. м Броди, вул. Веста, 17А щодо надання  в оренду земельної ділянки  для будівництва та обслуговування власного об’єкту нерухомості (майнового комплексу) по вул. Й.Рота, 4, договір дарування майнового комплексу та право власності на нерухоме майно від 19 лютого 2020року, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  враховуючи висновок постійної комісії Бродівської міської ради з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, міська  рада -
 
В И Р І Ш И Л А :
  1. Передати в оренду терміном на  10 років Волощаку Олександру Анатолійовичу земельну ділянку площею 0,1946га (кадастровий номер – 4620310100:19:001:0007 (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в місті Броди по вул. Й.Рота, 4.
  2. Зобов’язати Волощака  Олександра Анатолійовича укласти з Бродівською міською радою договір оренди земельної ділянки вказаної в п.1 цього рішення, та провести державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку.
      3. Направити це рішення  в Бродівську державну податкову інспекцію Буського управління Головного управління ДФС у Львівській області для контролю за   сплатою орендної плати за землю.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань,   земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток                              ( Казмірчук О. Я.)
 

 

               Міський голова                                                 Анатолій Белей