ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про затвердження висновку комісії з питань регулювання земельних відносин, території, будівництва архітектури, охорони пам’яток.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ІX СЕСІЇ    VІІІ  СКЛИКАННЯ
 
від …….2021р.                             м. Броди                                           № ПР

 
Про затвердження висновку комісії 
з питань регулювання земельних
відносин, території, будівництва
 архітектури, охорони памяток.
         
     Розглянувши заяву гр. Івануси Тараса Степановича, проживає  в м. Броди, вул Кропивницького, 11, (власника житлового будинку), акт прийому-передачі межових знаків земельної ділянки, кадастровий план земельної ділянки, враховуючи наявність постійної твердої межі, що склалася між  земельними ділянками  в селі Лешнів по вулиці Новій, 15,  наявність документа на земельну ділянку на попереднього власника Котовича Володимира Миколайовича, висновок засідання комісії з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  відповідно до ст.ст.12,158,-161 119 Земельного кодексу України, міська рада-
 
 
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити висновок (додаток) комісії з питань комісії з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток і згідно до протоколу виїздного засідання комісії від 19.02.2021   р.
2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .
 
 
 
 

Міський голова                                                     Анатолій Белей.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

                                                 Додаток до рішення № ПР
                                 від .......2021р.
 

 
 

В И С Н О В О К  від 19.02.2021р.
депутатської комісії з питань   земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони памяток  на земельний спір між громадянами Іванусою Тарасом Степановичем та Тимкевичем Федором Андрійовичем.

 
       Розглянувши земельний спір щодо спільної межі між   земельними ділянками громадян Івануси Тараса Степановича,  по вул. Нова, 15 в селі Лешнів та  Тимкевича Федора Андрійовича,  вул. Нова, 17 в с Лешнів, враховуючи наявність документа на земельну ділянку попереднього власника (Державний акт на право приватної власності на землю Серії ЛВ №2184, виданий Лешнівською сільською радою 30.07.1997року) та  металеву огорожу між ними,   схему та  акт прийомки-передачі межових знаків, враховуючи те, що гр. Ф.Тимкевич безпідставно не підписує  акта прийомки-передачі межових знаків, вказуючи причини, які не відносяться до площ суміжних ділянок та спільної межі, керуючись ст.ст. 131, 158-161 Земельного кодексу України,  постійна депутатська комісія-
 

В И Р І Ш И Л А :

 
    1.Погодити межу між присадибними земельними ділянками по вулиці Новій, 15  та вулиці Новій, 17 в селі Лешнів згідно із схемою земельної ділянки, виготовленою ліцензованою організацією.
 
     2.Виготовлений  та погоджений проект землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки площею 0,2192га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд по вул. Новій, 17 в селі Лешнів подати  на реєстрацію   у Відділ реєстрації речових прав на нерухоме майно.        
 
 
            Голова комісії                                                               О.Казмірчук 
           
            Секретар                                                                       Н.Островський
 
 
 
 
 
                    Секретар ради                                            Руслан Шишка