ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 36

Від  24.11.2016р.                          м. Броди                               № Проект                                                                                            

 
Про затвердження звіту про експертну грошову
оцінку земельної ділянки несільськогосподарського
призначення по вул. Юридика, 21А та її продаж
громадянам Пекар М І., Сачко М.П, Гусейко І.Р.       
                 
                 Розглянувши звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки  несільськогосподарського призначення, яка розташована за адресою м. Броди, вул. Юри дика, 21А, підприємців Пекар Марії Григорівни, прож м Броди, вул. Городова,25, Сачко Михайла Петровича, прож. м. Броди, вул. Коцюбинського, 9А/4 та Гусейка Ігора Романовича, прож м Броди, вул. Веста, 20,  висновок експерта про ринкову вартість земельної ділянки,  керуючись, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, міська рада-
 
       В И Р І Ш И Л А :
 
1. Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення з ціною за 1 кв м. оцінюваної земельної ділянки – 184,71 грн.  що знаходиться в користуванні  громадян Пекар Марії Григорівни, Сачка Михайла Петровича та Гусейка Ігора Романовича, яка розташована за адресою м. Броди, вул. Юри дика,21А та встановити ціну продажу в сумі __________________грн  без врахування ПДВ.
2. Продати громадянам   у власність, шляхом викупу, земельну ділянку несільськогосподарського призначення загальною площею 0,0705га, яка знаходиться в м. Броди, вул. Юри дика,21А для будівництва та обслуговування будівель торгівлі згідно встановленої ціни продажу в сумі ____________грн, ___коп (прописом)  без врахування ПДВ.
3. Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради Л.Шелест внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
4. Направити це рішення в ДПІ Бродівського району для контролю за сплатою  земельного податку.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.
 
 
 
 

                  Міський голова                                                  А.Белей