ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 65

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ІX-СЕСІЇ  VІІІ СКЛИКАННЯ
 
 
від . . 2021р.                         м. Броди                                 № ПР

 
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель ЗОШ І ступеня по вул. Шкільна, 4 в с. Піски. 
 
Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в селі Піски, лист завідувача Пісківської ЗОШ І ступеня про передачу в постійне користування земельної ділянки  по вул. Шкільній, 4 в селі Піски, витяг з ДЗК про земельну ділянку від 24.12.2020року, керуючись  Земельним  кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування», міська рада- 
 
 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти Пісківської ЗОШ І ступеня площею 0,3130га (кадастровий номер-4620383200:13:006:0012) по вул. Шкільна, 4.
  2. Надати в постійне користування земельну ділянку по вул. Шкільна, 4 в селі Піски площею 0,3130га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (03.02.).
  3. Зобов’язати завідувача Пісківської ЗОШ І ступеня зареєструвати право постійного користування земельною ділянкою по вул. Шкільній, 4 села Піски у Відділі реєстрації речових прав на нерухоме майно юридичних та фізичних осіб Бродівської РДА.
  4. Контроль за виконанням цього  рішення покласти  на комісію з питань  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (голова комісії О. Казмірчук).

 
 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей