ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 35

Від  24.11.2016р.                          м. Броди                               № Проект                                                                                            

 
Про затвердження звіту про експертну грошову
оцінку земельної ділянки несільськогосподарського
призначення по вул. Січових стрільців, 10А та її продаж
гр. Демчуку В.Р.       
                
                 Розглянувши звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки  несільськогосподарського призначення, яка розташована за адресою м. Броди, вул. Січових стрільців, 10А Демчука Василя Романовича, прож м Броди, вул. Кривоноса, 21,  висновок експерта про ринкову вартість земельної ділянки,  керуючись, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, міська рада-
 
       В И Р І Ш И Л А :
 
1. Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення з ціною за 1 кв м. оцінюваної земельної ділянки – 280,71 грн. , що знаходиться в користуванні  гр.Демчука Василя Романовича, яка розташована за адресою м. Броди, вул. Січових Стрільців, 10А та встановити ціну продажу в сумі __________________грн  без врахування ПДВ.
2. Продати гр.Демчуку В.Р.   у власність, шляхом викупу, земельну ділянку несільськогосподарського призначення загальною площею 0,0120га, яка знаходиться в м. Броди, вул. Січових стрільців, 10А для будівництва та обслуговування магазину з влаштуванням на другому та третьому поверсі житлових приміщень встановленої ціни продажу в сумі ____________грн, ___коп (прописом)  без врахування ПДВ.
3. Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради Л.Шелест внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
4. Направити це рішення в ДПІ Бродівського району для контролю за сплатою  земельного податку.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.
 
 
 
 

                  Міський голова                                                  А.Белей