ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 30

24.11. 2016р.                               м Броди                               №  Проект
 
Про продовження терміну дії договору  оренди
земельної ділянки для обслуговування
 торгового кіоску на  вул. Залізничній
підпр. Мельничуку В. Г.
       Розглянувши заяву підпр. Мельничука Василя Григоровича, прож м Львів, вул. Котляревського, 53Б/9 про продовження терміну оренди земельної ділянки згідно договору оренди № 213  від 13.08..2008 року. для  обслуговування тимчасового торгового кіоску на вул. Залізничній,  враховуючи рішення міської ради  ХУ-сесії УІ-демократичного скликання від 28.12.2011р .№ 307 “Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності за функцією використання у відсотковому відношенні до нормативної грошової оцінки земель м Броди”, керуючись  Земельним кодексом України, міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
  1. Продовжити термін дії договору оренди землі № 213 від 13.08.2008 року підпр Мельничуку Василю Григоровичу для обслуговування тимчасового торгового кіоску площею 10,00 м.кв.на вул. Залізничній терміном  на пів року (до 01.06.2017року).
  2. Встановити орендну плату відповідно до рішення № 545 від 21.12.2012року у відсотковому відношенні від грошової оцінки земель м Броди.
  3. Забов”язати підпр.Мельничука В.Г:
  • в місячний термін укласти з Бродівською міською радою додаткову угоду про продовження терміну оренди земельної ділянки.
  1. Направити це рішення в ДПІ у Бродівському районі для контролю за  своєчасним поступленням орендної плати до бюджету.
  2. Спеціалісту-землевпоряднику Бродівської міської ради Л.Шелест внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
  3. Бухгалтерії міської ради  вести контроль за сплатою орендної плати.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності.
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей.