ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Данильчук А. Р.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

17.02.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про внесення змін в рішення Станіславчицької сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» від 13.06.2020 №166

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
VІ СЕСІЇ   VІІІ СКЛИКАННЯ
 
18.02.2021                                       м. Броди                       №ПРОЕКТ

 
Про внесення змін в рішення Станіславчицької
сільської ради «Про встановлення ставок та пільг
із податку на нерухоме майно, відмінне від земельної
ділянки» від 13.06.2020 №166
 
З метою покращення охорони, використання та відтворення мисливських тварин, надання послуг мисливцям щодо полювання, розвитку мисливського спорту та підтримки підприємств в галузі мисливського господарства, керуючись Податковим кодексом України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в Додаток 2 – Перелік пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до підпункту 266.4.2 пункту 266.4 статті 266 Податкового кодексу України рішення Станіславчицької сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» від 13.06.2020 №166 а саме:
 
Розділ – Група платників податків/категорія/класифікація будівель та споруд після слів «Релігійні організації» доповнити словами «Державні підприємства мисливського господарства» розмір пільги 100%.
 

2. Доручити секретарю міської ради оприлюднити дане рішення в газеті "Голос Відродження" та на офіційному сайті міської ради та в десятиденний термін надати в Буське управління Головного управління ДФС у Львівській області.

3. Дане рішення набирає чинності з 01.03.2021 року.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, розвитку, інвестицій, туризму та міжнародного співробітництва.

 

Міський голова                                        Анатолій Белей