ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.02.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Губач Т І в с. Суховоля

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

V СЕСІЇ  VІІІ СКЛИКАННЯ
 
від 04.02.2021 р.                                 м. Броди                                     № ПР
 

Про затвердження проекту землеустрою  щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Губач Т І в с. Суховоля

 
        Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення із зміною її цільового призначення, що перебуває у власності гр. Губач Тетяни Іванівни в селі Суховоля, Витяг з ДЗК від 13.10.2020року, керуючись  Земельного кодексом України, Законом України “Про землеустрій”, «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада- 
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні  цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства (КВЦПЗ-01.03. у землі - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)) що перебуває у власності гр. Губач Тетяни Іванівни в селі Суховоля.
2. Змінити цільове призначення земельної ділянки (кад.номер 4620387000:06:001:0014) площею 0,2500 га з - “для ведення особистого селянського господарства” (01.03.) на - “для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд” (код ВЦПЗ 02.01.)   в с Суховоля.
  1. Гр. Губач Т.І. в місячний термін провести державну реєстрацію  права власності на земельну ділянку.
  2. Направити це рішення в  Бродівську ДПІ  Буського управління ГУ ДФС у Львівській області для контролю за сплатою земельного податку
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   земельних відносин , території, будівництва, архітектури, охорони пам»яток ( Казмірчук О. Я).

 
 
 
 
 

Міський голова                                                  Анатолій Белей