ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.02.2021

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 41
Про дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Броди.

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
V сесія   VIІІ  скликання
 
Від  04 лютого.2021 року                            м. Броди                            №   Проєкт 

                                                                  

Про дозвіл на  виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у власність для будівництва  і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд  на території міста Броди.

  

Розглянувши заяви мешканців міста Броди про надання земельних ділянок у власність (02.01) для будівництва і обслуговування індивідуальних житлових будинків,  зважаючи на відсутність земельних ділянок в межах розроблених детальних планів територій для ведення індивідуального будівництва на території м. Броди, керуючись Земельним кодексом України,  Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада –

 
В И Р І Ш И Л А :
 

1.Відмовити у наданні дозволу  на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі у власність  громадянам (02.01)  для будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)  на території м. Броди згідно додатку .

2.Секретарю Бродівської міської ради Р. Шишці розмістити це рішення на офіційному веб-сайті міської ради та оголосити про розміщення в районній газеті.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (голова – О. Казмірчук).    

 

             

 

                 

      

     Міський голова                                                              Анатолій БЕЛЕЙ