ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Л. В.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

03.02.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 38
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки АТ «Укрпошта» по вул. Калліра, 8 в м. Броди.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
V-СЕСІЇ  VІІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
 
від 04.02.2021р.                         м. Броди                                 № ПР

Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки АТ «Укрпошта» по вул. Калліра, 8 в м. Броди. 
      
  Розглянувши лист директора АТ «Укрпошта», технічну документацію щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації будівель та споруд об»єктів поштового зв’язку площею 0,1675га, яка перебуває в постійному користуванні в місті Броди  по вул. Калліра, 8, Витяг з ДЗК від 17.06.2020року, керуючись  Земельним  кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування», міська рада- 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити технічну документацію щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1675га (кадастровий номер-4620310100:10:003:0070) по вул. Калліра, 8 для розміщення та експлуатації будівель та споруд об’єктів поштового зв»язку (код ЦВЗД-13.02).
  2. Зобов’язати дирекцію АТ «Укрпошта» провести державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою по вул. Калліра, 8 в м Броди.
  3. Контроль за виконанням цього  рішення покласти  на комісію з  земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (голова комісії О. Казмірчук).

 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей