ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

24.11.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки по вул. Залізничній, 63В гр. Микитюк Ю.М.  

24.11.2016року.                м. Броди                                       № Проект
 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації щодо встановлення меж
земельної ділянки по вул. Залізничній, 63В
гр. Микитюк Ю.М.
 
 
Розглянувши заяву гр. Микитюка Юрія Михайловича, прож с Попівці, Бродівського району, договір дарування незавершеного будівництва магазину в м Броди по вул. Залізничній, 63В від 28 жовтня 2016року , керуючись  Земельним  кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Надати дозвіл гр. Микитюку Ю.М. на  замовлення в ліцензованих організаціях виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по вул. Залізничній, 63В для будівництва та обслуговування  будівлі торгівлі – незавершеного будівництвом магазину з метою надання в оренду.
  2. Виготовлену  та погоджену у встановленому законодавством порядку документацію на земельну ділянку по вул. Залізничній, 63В подати на розгляд та затвердження до Бродівської міської ради.
  3. Гр. Микитюку Ю.М.  в місячний термін укласти з Брод м радою договір про компенсацію за фактичне використання земельної ділянки.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  місцевого самоврядування, регламенту та діяльності ради,  регулювання земельних відносин.
 
 
 
 

Міський голова                                                                 Анатолій Белей.