ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

23.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про затвердження висновку комісії з питань регулювання земельних відносин, території, будівництва архітектури, охорони пам’яток.


 

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЗОЛОЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ІІІ СЕСІЇ    VІІІ СКЛИКАННЯ
 
від 24.12.2020р.                             м. Броди                                           № ПР
 
Про затвердження висновку комісії  з питань регулювання земельних відносин, території, будівництва архітектури, охорони пам’яток.
        
     Розглянувши заяву гр. Брижик Поліни Олегівни, прож вул. 22-Січня, 73Б ( власника нерухомості), акт прийому-передачі межових знаків земельної ділянки, кадастровий план земельної ділянки, враховуючи наявність постійної твердої межі, що склалася між  земельними ділянками по вул. 22-Січня, 73-Б та  вул. 22-Січня-73Е, яка виражена стінами будівель та металевим парканом та наявність документів, що посвідчують право власності на  суміжну земельну ділянку власника Стецюка Р.І, висновок засідання комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності,  відповідно до ст.ст.12,158,-161 119 Земельного кодексу України, міська рада-
 
 
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити висновок (додаток) комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності згідно до протоколу виїздного засідання комісії від 09.12.2020р.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .
 
 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей.

 
 
 
 
 
 
 
 
                                                 Додаток до рішення № ПР
                                 від 24.12.2020р.
 
 
 
В И С Н О В О К  від 09.12.2020р.
депутатської комісії з питань   земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони памяток  на земельний спір між громадянами Брижик Поліною Олегівною та Стецюком Богданом  Івановичем.
 
       Розглянувши земельний спір щодо спільної межі між   земельними ділянками громадян Брижик Поліни Олегівни,  по вул. 22-Січня, 73-Б та  Стецюка Богдана  Івановича (власник готелю «Меридіан», вул. 22-Січня, 73-Е),враховуючи наявність документів на земельну ділянку під готелем  та  металеву огорожу між ними, а також зблокування двох споруд,  схему та  акт прийомки-передачі межових знаків, враховуючи те, що гр. Б.Стецюк безпідставно не підписує  акта прийомки-передачі межових знаків, вказуючи причини, які не відносяться до площ суміжних ділянок та спільної межі, керуючись ст.ст. 131, 158-161 Земельного кодексу України,  постійна депутатська комісія-
 
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Погодити межу між присадибними земельними ділянками по вулиці 22-Січня, 73-Б та вулиці 22-Січня, 73-Е в місті Броди згідно із схемою земельної ділянки, виготовленою ліцензованою організацією.
  2. Виготовлений  та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0142га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд по вул. 22-Січня, 73-Б подати  на погодження та затвердження у Бродівську міську раду.         

 

 Голова комісії                                                                     О.Казмірчук 
       
Секретар                                                                           Н.Островский
 
 
 
                  
 Секретар ради                                         Руслан Шишка