ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

23.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 57
Про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності до комунальної власності територіальної громади.

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА 
ЗОЛОЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ІІІ сесія   VIІІ  скликання
 
_____________.2020 р.                  м. Броди                                                 № _____

 
Про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення  державної власності до комунальної  власності  територіальної громади. 
 
Розглянувши лист Головного управління Держгеокадастру у Львівській області від 20.11.2020року, згідно з Указом Президента України від 15 жовтня 2020року №449 «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин»  та Постанови Кабінету Міністрів України  від 16 листопада 2020року  №1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин», де передбачено здійснити передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Бродівської територіальної громади Золочівського району, керуючись земельним кодексом України, міська рада, -     
                      

                                   В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Надати згоду на передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності до комунальної власності Бродівської територіальної громади Золочівського району .
  2. Доручити міському голові Бродівської міської ради право підпису актів приймання-передачі з додатками сформованих земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності в комунальну власність територіальної громади.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .

 
 

Міський голова                                             Анатолій Белей