ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

23.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 47
Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу на земельних торгах для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в м. Броди по вул. Юридика, 2

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЗОЛОЧІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

IІI СЕСІЇ   VІІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  24.12.2020 р.                                    м. Броди                                               № проект
 
Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу на земельних торгах для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в м. Броди по вул. Юридика, 2             
   
Розглянувши виготовлений детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, орієнтовною площею 0,0073 га в м. Броди по вул. Юридика, 2 з метою продажу на земельних торгах, відповідно до ч. 3 ст. 24, ст. 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», та п. 6 Розділу «Прикінцеві положення», керуючись Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

 
  1. Затвердити детальний план території земельної ділянки (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови за адресою:  м. Броди,  вул. Юридика, 2.
  2. Надати дозвіл виконавчому комітету Бродівської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  з метою продажу на земельних торгах орієнтовною площею 0,0073га  (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови за адресою:  м. Броди,  вул. Юридика, 2.
  3. Бродівській міській раді замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вказаної в п. 2 цього рішення.
  4. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою вказану у даному рішенні після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

    5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).    

            Міський голова                                                              Анатолій Белей