ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 46

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЗОЛОЧІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ІІІ СЕСІЇ   VІІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  24.12.2020 р.                                   м. Броди                                                № проект
 
Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення в м. Броди в районі вулиць Львівська-Костюшко            
   
Розглянувши заяву Старика Михайло Івановича жителя м. Броди, вул.  Підгородня, 48, про затвердження детального плану  території для зміни цільового призначення частини земельної ділянки та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: м. Броди в районі вулиць Львівська-Костюшко. Враховуючи протокол громадського обговорення детального плану території, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

 
  1. Затвердити детальний план території для зміни цільового призначення частини земельної ділянки, а саме з – «(03.07) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на «(12.08) для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій» за адресою:  м. Броди в районі вулиць Львівська-Костюшко.
  2. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  зі зміною цільового призначення, а саме з – «(03.07) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на «(12.08) для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій» за адресою:  м. Броди в районі вулиць Львівська-Костюшко, орієнтовною площею 0,0631га.
  3. Зобов’язати Старика Михайла Івановича замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вказаної в п. 2 цього рішення.
  4. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою вказану у даному рішенні після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).    

 Міський голова                                                                                       Анатолій Белей