ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

23.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 45
Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування нежитлового приміщення за адресою м. Броди вул. Й.Рота, 5а.

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА 
ЗОЛОЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ІІІ сесія   VIІІ  скликання
 
_____________.2020 р.                  м. Броди                                                 № _____

 
 
Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва  та обслуговування нежитлового приміщення за адресою м. Броди вул. Й.Рота, 5а.
     
Розглянувши  детальний план території земельної ділянки  площею 0,0922 га в місті Броди по вул. Й Рота, 5а, для будівництва та обслуговування викупленого нежитлового приміщення, результати проведення  громадських обговорень, заяву громадянина Гусейка Ігоря Романовича, який проживає за адресою м. Броди, вул. Ф.Веста, 20, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1.  Затвердити  детальний  план території земельної ділянки площею 0,0922 га для будівництва та обслуговування викупленого нежитлового приміщення по вулиці Й. Рота, 5а.
  2. Надати дозвіл громадянину Гусейко Ігору Романовичу, який проживає за адресою м. Броди, вул. Веста, 20 (власнику об’єкта будівництва) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0922 га з метою надання в оренду для будівництва та обслуговування  власного нежитлового приміщення.
  3. Виготовлений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки   подати на затвердження в Бродівську міську раду.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію

питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури,              охорони  пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .

  

Міський голова                                                           Анатолій Белей