ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЗОЛОЧІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ІІІ  СЕСІЇ   VІІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  24.12.2020 р.                                   м. Броди                                       № проект
 
Про затвердження детального плану території земельних ділянок та надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування  гаражу для автотранспорту в м. Броди вул. Городецька та вул. Конюшківська, 55             
   
Розглянувши детальні плани територій земельних ділянок по вул. Городецька та вул. Конюшківська 55, виготовлений за кошти гр. Чаглій Н. В. та гр. Процикї Н. А.,  та їх заяви про затвердження детального плану  території земельних ділянок та надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за адресою: м. Броди, вул. Городецька та вул. Конюшківська, 55,  враховуючи протокол громадського обговорення детального плану території земельних ділянок, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

 
  1. Затвердити детальні плани території земельних ділянок  (02.05) для будівництва і обслуговування гаражу для автотранспорту за адресами:  м. Броди,  вул. Городецька та вул. Конюшківська, 55 згідно додатку.
  2. Надати дозвіл громадянам м. Броди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у власність (02.05) для будівництва і обслуговування гаражу для автотранспорту  з земель житлової та громадської забудови згідно додатку.
  3. Зобов’язати громадян м. Броди вказаних в додатку  замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вказаної в п. 2 цього рішення.
  4. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою вказану у даному рішенні після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.

    5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток  (Казмірчук О. Я.).     

    Міський голова                                                                               Анатолій Белей

 

                                                                                                                                                    Додаток  до рішення № проект
II сесії VІІІ-демократичного скликання
від  24.12.2020 року
СПИСОК
 
громадян, яким надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність для будівництва і обслуговування гаражу для автотранспорту.

п/п
Прізвище, ім”я, по-батькові громадянина Місце проживання Місце знаходження земельної ділянки
Кадастровий номер
Площа (га)
 
1 Чаглій Наталія Василівна м. Броди, вул. Городецька, 4/1 м. Броди, вул. Городецька 0,0060
2 Процик Наталія Анатоліївна м. Львів, вул. Бігова, 17/35 м. Броди, вул. Конюшківська, 55, гаражне товариство №1, місце 20, ряд 10 0,0032

 
 
                               Секретар міської ради                                                                                Руслан Шишка