ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 43

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА 
ЗОЛОЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ІІІ сесія   VIІІ  скликання
 
_____________.2020 р.                  м. Броди                                                 № _____

 
Про затвердження детального плану  території  земельної ділянки для  будівництва  житлових будинків  в районі вул. Л. Українки в м. Броди
 
        Розглянувши  детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлових будинків в районі вулиці Л. Українки в м. Броди, виконаний КАПП «Броди-проект», заяви жителів Лабуніна Віталія Анатолійовича, який проживає м.Броди вул. Л Українки, 37/3 та Осінчук Любові Миколаївни, яка проживає м.Броди вул. Л.Українки, 37/1,  керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про землеустрій», міська рада-

В И Р І Ш И Л А :

  1.  Затвердити  детальний  план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд по вулиці Л. Українки  в місті Броди.
  2. Надати дозвіл громадянам  на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  з метою передачі у власність - для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд ( відповідно до детального плану території), а саме:
  • Громадянину Лабуніну Віталію Анатолійовичу на земельну ділянку №1 площею 0,0565 га;
  • Громадянці Осінчук Любові Миколаївні на земельну ділянку №2 площею 0,0566 га;
  1. Громадянам Лабуніну В.А та Осінчук Л.М. замовити в ліцензованих суб’єктів господарювання  проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул. Коновальця для будівництва  та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  2. Виготовлені та погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянки   подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з    питань земельних відносин, території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток ( Казмірчук О. Я.) .

 
 
 

Голова міської ради                                                                      Анатолій БЕЛЕЙ