ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

24.11.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 17
Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки в м Броди по вул. Вишневецького, 13 гр. Гудимі О.Ю.

Від 24.11.2016року                             м Броди                                     № Проект
Про надання дозволу на розробку
детального плану території земельної ділянки
в м Броди по вул. Вишневецького, 13 гр. Гудимі О.Ю.
          Розглянувши заяву  гр. Супрун Оксани Василівни, прож м Броди, вул. Коперніка, 11 щодо вилучення у неї земельної ділянки для житлового будівництва по вул. Вишневецького,13, заяву гр. Гудими Ольги Юліанівни, прож вул. 22-Січня, 89/3 про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд на вищевказану ділянку, враховуючи позитивні  висновки депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, схему земельної ділянки, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації»,   Земельним кодексом України,  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада- 
                                       
                                               В И Р І Ш И Л А :
1.Відмінити рішення виконкому Бродівської міської ради  №235 від 30.08.2006року «Про надання земельної ділянки на вул. Вишневецького, 13 гр Супрун О.В.»
2.Замовити виготовлення детального плану території земельної ділянки площею 0,0600га для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Вишневецького, 13.
3. Фінансування виконання робіт по виготовленню детального плану території проводити  із залученням коштів заявника Гудими Ольги Юліанівни.
4. Розроблену містобудівельну документацію після проведення громадських обговорень подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності .
 
 
Міський голова                                                    Анатолій Белей.