ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 16


Від 24.11.2016року                            м. Броди                               № Проект          
                  
 
Про  дозвіл на виготовлення детальних планів
територій земельних ділянок під власними
об»єктами нерухомості в м Броди по вул. Шевченка-
Весела-Вірменська в м Броди .
             
 Розглянувши заяви  громадян, власників об»єктів нерухомості по вулиці Веселій, 10 Стадницької Любові Іванівни, прож с Гайки-Ситенські Радивилівського району, Бабій Галини Павлівни, прож м Броди, вул. Підгородня, 51, по вулиці Шевченка, 5 підпр Якима Остапа Богдановича, прож м Золочів, вул. Варівна, 4А, по вулиці Вірменській, 5 гр. Чуй Марії Ігорівни, прож с Берлин, Бродовського району щодо надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування об»єктів торгівлі з метою впорядкування та розподілу керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Земельним кодексом України, міська рада- 
                                       
                                               В И Р І Ш И Л А :
 
   1. Дати дозвіл на виготовлення детального плану території земельної ділянки   для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в районі вулиць Шевченка-Весела-Вірменська з метою розподілу та впорядкування території та передачу  ділянок в оренду . Площі ділянок уточнити детальним планом території.
2. Фінансування робіт по виготовленню детального плану території здійснювати із залученням коштів заявників.
   2. Розроблену містобудівельну документацію після проведення громадських обговорень подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
       3.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань         регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності .
 
 
Міський голова                                                      Анатолій Белей.