ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 15
Про  розробку детальних планів територій земельних ділянок під житлове будівництво в м Броди по вул. Островчик та вул. Полуботка.


Від 24.11.2016року                            м. Броди                               № Проект          
                  
 
Про  розробку детальних планів
територій земельних ділянок під житлове будівництво
в м Броди по вул. Островчик та вул. Полуботка.
             
 Розглянувши заяви  громадян, мешканців м Броди, учасників АТО щодо надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування групи житлових будинків в районі вулиць Островчик та вул. Полуботка, схему розташування земельних ділянок, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Земельним кодексом України, міська рада- 
                                       
                                               В И Р І Ш И Л А :
 
   1. Виконкому Бродівської міської ради замовити виготовлення детальних планів територій земельних ділянок   для будівництва та обслуговування групи житлових будинків в районі вулиць Островчик та  Полуботка.
   2. Розроблену містобудівельну документацію після проведення громадських обговорень подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
       3.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань         регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності .
 
 
 
Міський голова                                                      Анатолій Белей.