ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

19.10.2020

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 19
Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в районі вулиць Сірка-Коновальця

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

LV  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  20.10.2020 р.                                        м. Броди                                           № проект
 
Про затвердження детального плану території
та надання дозволу на розроблення проекту
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
у власність для будівництва та обслуговування
житлового будинку, господарських будівель і споруд
в районі вулиць Сірка-Коновальця
   
Розглянувши заяву Стоцького Романа Івановича жителя м. Броди,  вул. І. Франка, 12/1, про затвердження детального плану  території земельної ділянки та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: м. Броди, в районі вулиць Сірка-Коновальця. Враховуючи протокол громадського обговорення детального плану території, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

 
  1. Затвердити детальний план території земельної ділянки (02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою:  м. Броди,  в районі вулиць Сірка-Коновальця.
  2. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність площею 0,0990га  (02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою:  м. Броди,  в районі вулиць Сірка-Коновальця.
  3. Зобов’язати Стоцького Романа Івановича замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вказаної в п. 2 цього рішення.
  4. Присвоїти вищевказаній земельній ділянці поштову адресу – м. Броди, вул. _____________________.
  5. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою вказану у даному рішенні після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.).

            Міський голова                                                              Анатолій Белей