ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

26.08.2020

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки в м. Броди по вул. І Франка 38Б гр. Сітка В.Б.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
LІІІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 27.08.2020 року                            м. Броди                                    № ПР

Про надання дозволу на розробку
детального плану території земельної ділянки
в м. Броди по вул. І Франка 38Б
гр. Сітка В.Б.
           Розглянувши заяву гр. Сітки Віталія Богдановича, прож м Броди, вул.  Юридика Бічна, 3, власника нерухомого майна (магазину) по вул. І Франка, 38Б, щодо виготовлення детального плану території земельної ділянки під власним об»єктом торгівлі, Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 07.08.2020року за №219537757,  керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності»,   Земельним кодексом України,  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада- 

                                        В И Р І Ш И Л А :

  1. Надати дозвіл гр. Сітка Віталію Богдановичу, прож  м Броди, вул. Юри дика Бічна, 3 на замовлення  детального плану території земельної ділянки по вул. І Франка, 38Б орієнтовною  площею 0,0100га для будівництва та обслуговування закладу торгівлі.
        2.Фінансування виконання робіт по виготовленню детальних планів територій земельних ділянок проводити за рахунок коштів заявника.
  1. Розроблену містобудівну документацію подати на розгляд та  затвердження Бродівською міською радою згідно діючого чинного законодавства.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  місцевого самоврядування  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, (голова комісії О.Казмірчук).

 
 
 

Міський голова                                                      Анатолій Белей.