ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Бакай Микола Павлович

Дата:

24.11.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5
Про внесення змін до Регламенту Бродівської міської ради  


Про внесення змін до Регламенту
Бродівської міської ради
 
У зв’язку із змінами внесеними Верховною Радою України, до ст. 46 Закону України     «Про місцеве самоврядування в Україні» враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії з питань регламенту ради, депутатської етики, законності, правопорядку та співробітництва територіальних громад, міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Внести наступні зміни до Регламенту Бродівської міської ради :
Стаття 16. Скликання чергових та позачергових сесій Ради
Добавити: « 4. Сесія ради скликається для розгляду електронної петиції, що набрала 100 підписів протягом місяця, не пізніше десяти робочих днів з дня оприлюднення інформації про початок її розгляду.»
Стаття 17. Порядок денний сесії Ради п.3
Після слів «до початку сесії» добавити «а також      електронних петицій, які в установлений строк набрали необхідну кількість голосів на їх підтримку.»
Стаття 23. Оголошення депутатських запитів п.3
Викласти в наступній редакції: «Депутатський запит підлягає включенню в систему «Голос», обговорюється на пленарному засіданні Ради, та вважається підтриманим Радою, якщо за це проголосувало не менше 1/3 присутніх депутатів на пленарному засіданні Ради.)»
 
 2. Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійну депутатську комісію  з питань регламенту ради, депутатської етики, законності, правопорядку та співробітництва територіальних громад.
 
 
       
       Міський голова                                                          Анатолій  Белей