ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

26.08.2020

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 20
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Г. Столяр, 1 ОСББ «Дружба»

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

LІІІ СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  27.08.2020 р.                                        м. Броди                                           № проект
 
Про надання дозволу на виготовлення технічної
документації із землеустрою   щодо встановлення  
(відновлення) меж земельної ділянки в натурі
(на місцевості) для будівництва і обслуговування
багатоквартирного житлового будинку
по вул. Г. Столяр, 1 ОСББ «Дружба»
 

                 

Розглянувши заяву голови ОСББ «Дружба» Галандюк Тетяни Василівни та державний акт на право постійного користування землею 32 кв. будинку ЗАТ «Бродиагробуд», про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (02.03) Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку  по вул. Г. Столяр, 1, площею 0.1509га, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  враховуючи висновок постійної комісії Бродівської міської ради з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, міська  рада
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Надати ОСББ «Дружба» дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості), площею 0,1509 га, з цільовим призначенням (02.03) Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, що знаходиться за адресою місто Броди, вул. Г. Столяр, 1.
  2. Зобов’язати ОСББ «Дружба» в особі голови Галандюк Тетяни Василівни замовити розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) вказаної в п. 1 цього рішення.
  3.  Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою, після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
  4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.).

  Міський голова                                                                       Анатолій Белей