ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 16

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

LIII  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  27.08.2020 р.                          м. Броди                                                          № проект
 
Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної  ділянки в постійне користування
для будівництва і обслуговування
багатоквартирного житлового будинку
ОСББ «ім. І. Труша»

                

Розглянувши заяву голови ОСББ «імені Івана Труша» Перун Люби Степанівни, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування (02.03) Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. І. Труша, 5, орієнтовною площею 0.1000 га, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  міська  рада
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Надати ОСББ «імені Івана Труша» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,1000 га, з цільовим призначенням (02.03) Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. І. Труша, 5.
  2. Зобов’язати ОСББ ««імені Івана Труша»» замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вказаної в п. 1 цього рішення.
  3. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою, після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.).

      Міський голова                                                                               Анатолій Белей