ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шелест Людмила Василівна


Гром`як А. Б.

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

08.07.2020

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 52
Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки в м. Броди по вул. Підберезній гр. Красногор Б.Б. та Поврозник В.І.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
LІІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від  09.07.2020 р.                             м. Броди                                  № ПРОЕКТ

 
Про надання дозволу на розробку
детального плану території земельної ділянки
в м. Броди по вул. Підберезній гр. Красногор Б.Б.
та Поврозник В.І.
     
    Розглянувши заяви  гр. Красногор Броніслави Броніславівни, прож, м. Броди, вул. 900-річчя Бродів,14/2 та Поврозник Віри Ігорівни, прож м Броди, вул. І Богуна, 64/54 щодо надання дозволу на виготовлення детального плану території земельних ділянок для будівництва та обслуговування  групи житлових будинків по вул. Підберезній, (біля будинків №22 та №24) поруч із успадкованими родинними будинками,  керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності»,    Земельним кодексом України,  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада- 
                                       

                                               В И Р І Ш И Л А :

 
1.Замовити виготовлення детального плану території земельних ділянок  орієнтовною площею 0,6000га для будівництва та обслуговування групи житлових будинків, господарських будівель та споруд по вулиці Підберезній (поруч із житловим будинком №22 та №24).
2.Фінансування виконання робіт по виготовленню детального плану території проводити за рахунок коштів заявників Красногор Б.Б та Поврозник В.І.
3.Розроблені містобудівельні документації після проведення громадських обговорень подати на розгляд та  затвердження Бродівської міської ради.
4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я. ).
 
 
 
 
 

Міський голова                                                    Анатолій Белей