ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шелест Людмила Василівна


Гром`як А. Б.

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

08.07.2020

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44
Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки не с/г призначення в м. Броди по вул. Коцюбинського, 7

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
LІІ - СЕСІЯ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 09.07.2020 р.                            м. Броди                                       № ПР
 
Про надання дозволу на проведення
експертної грошової оцінки земельної
ділянки не с/г призначення в м. Броди
по вул. Коцюбинського, 7
 
Розглянувши заяву орендаря земельної ділянки по  вул. Коцюбинського, 7, власника нерухомого майна, гр. Куть Марії Богданівни, прож. с. Язлівчик, вул. Середня, 11А, Бродівського району про дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки  під власним об'єктом нерухомості  з метою викупу,   керуючись  Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада-
 
ВИРІШИЛА :
 
  1. Надати дозвіл  гр. Куть Марії Богданівні на замовлення в суб’єктів оціночної діяльності експертної грошової оцінки земельної  ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0171га  (кадастровий номер – 4620310100:11:006:0017), для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07)  по  вул. Коцюбинського, 7.
  2. Виготовлену у встановленому законодавством порядку документацію з експертної грошової оцінки земельної ділянки подати на розгляд та затвердження до Бродівської міської ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  ( Казмірчук О. Я.).
 
 
 
 
Міський голова                                              Анатолій Белей