ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Шелест Людмила Василівна

Дата:

13.09.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 13
Про затвердження детального плану  території та надання дозволу на  проекти  землеустрою щодо відведення  земельних  ділянок для будівництва групи гаражів по вул. Привокзальній  в м Броди.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
ХІ СЕСІЇ  VІІ-ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
Від 13.09. 2016р.                                                                        №                                                               м Броди
 
Про затвердження детального плану
території та надання дозволу на  проекти
землеустрою щодо відведення  земельних
ділянок для будівництва групи гаражів
по вул. Привокзальній  в м Броди.
       Розглянувши детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування групи гаражів для автотранспорту орієнтовною площею 0,0700га по вул. Привокзальній в м Броди, виготовлений із залученням фінансів громадян (згідно додатку), враховуючи результати громадських обговорень, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011року «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації»,   Земельним кодексом України, міська рада- 
В И Р І Ш И Л А :
1. Затвердити проект детального плану території земельної ділянки в м Броди  по вулиці Привокзальній для будівництва та обслуговування групи гаражів  орієнтовною площею 0,0700га  з метою   передачі у власність.
2. Надати дозвіл громадянам (згідно додатку) на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок орієнтовною площею по 100кв.м. для будівництва та обслуговування гаражів для автотранспорту в м Броди по вул. Привокзальній.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  місцевого самоврядування, регламенту та діяльності ради,  регулювання земельних відносин .
 
 
Міський голова                                                      А.Белей.
 
 
 
 
                                         
 
 
 
 
Додаток до рішення №    від 13.09.2016року
 
  Список громадян, яким надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок орієнтовною площею 0,0700га по вул. Привокзальній м  Броди.
 
1. Старик Михайло Іванович, проож м. Броди, вул. Підгородня, 48;
2.Старик Ганна Іванівна, прож с. Межигори, Бродівського р-ну;
3.Старик Марія Василівна, прож с. Межигори, Бродівського р-ну;
4.Старик Андрій Михайлович, прож м Броди, вул. Підгородня, 48;
5. Старик Володимир Михайлович, прож м. Броди, вул. Підгородня, 48;
6.Старик Галина Степанівна, прож м. Броди, вул. Підгородня, 48;
7. Старик Володимир Іванович, прож с. Межигори, Бродівського р-ну.