ПРОЄКТ РІШЕННЯ № б/н

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХLVІІІ СЕСІЇ    VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 27.02.2020р.                             м. Броди                                           № ПР                                                               
 
Про затвердження висновку комісії 
з питань регулювання земельних
відносин та містобудівної діяльності
        
         Розглянувши заяву гр. Поперечного Володимира Анатолійовича, прож вул. Ковальська,14А ( власника будинку по вулиці Ковальській, 14А в м. Броди), акт прийому-передачі межових знаків земельної ділянки, враховуючи наявність постійної твердої межі, що склалася між присадибними земельними ділянками, яка виражена металевою сіткою та наявність документів, що посвідчують право власності на суміжні земельні ділянки, висновок засідання комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності,  відповідно до ст.ст.12,158,-161 119 Земельного кодексу України, міська рада-
 
 
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1.  Затвердити висновок (додаток) комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності згідно до протоколу виїздного засідання комісії від 26.02.2020р.
 
  1.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань    регулювання земельних відносин та  містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. )
 
 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

                                                 Додаток до рішення № ПР
                                 від 27.02.2020р.
 
 

 

В И С Н О В О К 
Депутатської комісії з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності  на земельний спір між громадянами Поперечним Володимиром Анатолійовичем та Дудчаком Андрієм Ільковичем. 

 
       Розглянувши земельний спір щодо спільної межі між  присадибними земельними ділянками громадян Поперечного Володимира Анатолійовича,  по вул. Ковальській, 14А та  Дудчака Андрія Ільковича по вул. Ковальській, 14, враховуючи наявну загорожу з металевої сітки,  схему та  акт прийомки-передачі межових знаків. Враховуючи те, що гр. А.Дудчак безпідставно не підписує  акта прийомки-передачі межових знаків, вказуючи причини, які не відносяться до площ суміжних ділянок та спільної межі, керуючись ст.ст. 131, 158-161 Земельного кодексу України,  постійна депутатська комісія-
 
 

В И Р І Ш И Л А :

 
    1.Погодити межу між присадибними земельними ділянками по вулиці Ковальській, 14А та вулиці Ковальській, 14 в місті Броди згідно з схемою земельної ділянки, виготовленою ліцензованою організацією.
 
     2.Виготовлену  та погоджену технічну документацію щодо встановлення меж земельної ділянки площею 0,0651га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд по вул. Ковальській, 14А подати на затвердження у Бродівську міську раду.         
 
 
 

 
            Голова комісії                                                                     О.Казмірчук 
 
             Секретар                                                                Л.Шелест.