ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шелест Людмила Василівна


Гром`як А. Б.

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

26.02.2020

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про затвердження детального плану території для житлової забудови по вул. Юридика, 19 та надання дозволу на відведення двох земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 Р І Ш Е Н Н Я
ХLVІІІ СЕСІЇ  VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
від 27. 02. 2020 р.                            м. Броди                                 № ПР
 
Про затвердження детального плану території
для  житлової забудови по вул. Юридика, 19
 та надання дозволу на відведення
двох земельних ділянок для індивідуального
житлового будівництва
 
        Розглянувши  детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування двох зблокованих житлових будинків, господарських будівель та споруд по вул. Юридика, 19  в м Броди, виконаний КАПП «Броди-проект», заяви гр. Гаври Сергія Володимировича, прож. вул. Г. Храпая, 1А та Трохимчик Любові Михайлівни, прож. м. Броди, вул. Юридика, 19/4 щодо надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для житлового будівництва, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Затвердити  детальний  план території двох земельних ділянок для будівництва та обслуговування  житлових будинків, господарських будівель та споруд в м Броди по вул. Юридика, 19 загальною площею 0,0377га.
2. Присвоїти нові поштові адреси земельним ділянкам:
-ділянці №1- м Броди, вул. Юридика, 19;
- ділянці №2 – місто Броди, вул. Юридика, 19А;
3. Надати дозвіл на замовлення в ліцензованих суб’єктів господарювання розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд:
 -Гр. Трохимчук Любові Михайлівні  на земельну ділянку №1 (відповідно до детального плану території)  по вул. Юридика, 19 площею 0,0186га.
- Гр. Гавра Сергію Володимировичу на земельну ділянку №2 (відповідно до детального плану території) по вул. Юридика, 19А площею 0,0191га.
 4. Виготовлені та погоджений проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок   подати на затвердження в Бродівську міську раду.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності                                      ( Казмірчук О. Я. ).

Міський голова                                              Анатолій  Белей