ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шелест Людмила Василівна


Гром`як А. Б.

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

26.02.2020

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведеня земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку по вул. Калнишевського,10 в м. Броди

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я

            ХLVІІІ  СЕСІЇ VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ
 
                                                         від 27.02.2020 року                         м. Броди                                              № ПР                                                                   
      
Про надання дозволу на виготовлення проекту
землеустрою щодо відведеня земельної ділянки
для будівництва та обслуговування  житлового
будинку по вул. Калнишевського,10 в м. Броди
                           
    Розглянувши заяву гр. Петруся Андрія Івановича, прож м Броди, вул. Польна, 1, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Калнишевського, 10, рішення виконкому Бродівської міської ради від 22.10.1991року №300 «Про надання земельної ділянки…», копію плану забудови ділянки, наявність незавершеного будівництва на ділянці, відповідно до Закону України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Земельного кодексу України», міська рада-
 
ВИРІШИЛА :
 
  1. Надати дозвіл гр. Петрусю Андрію Івановичу, прож. м. Броди, вул. Польна,1 на виготовлення проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд, (код 02.01.) орієнтовною площею 0,0600га по вулиці Калнишевського, 10.
  2. Гр. Петрусь А.І.  замовити у виконавців робіт із землеустрою виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки по вул. Калнишевського, 10.
  3. Розроблену та погоджену в установленому законодавством порядку  документацію  подати на  затвердження в Бродівську міську раду.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. ).

 

Міський голова                                           Анатолій Белей