ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 41


 

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХLVІІI  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  27.02.2020 р.                          м. Броди                                               № проект
 
Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою  
щодо поділу та обєднання  земельної
ділянки по вул. Залізнична, 63-В                                     

                

Розглянувши заяву Микитюка Юрія Михайловича, про надання дозволу на об’єднання земельних ділянок по вулиці Залізнична, 63-В, (власника незавершеного будівництва, що знаходиться на двох орендованих земельних ділянках), відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  враховуючи висновок постійної комісії Бродівської міської ради з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, міська  рада
 
В И Р І Ш И Л А :
  1.  Надати виконавчому комітету Бродівської міської ради дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної форми власності площею 0,0041га, кадастровий номер 4620310100:17:002:0020 та площею 0,0037 га, кадастровий номер 4620310100:17:002:0065 за цільовим призначенням (03.07) для будівництва і обслуговування закладів торгівлі, які знаходяться за адресою: м. Броди, вул. Залізнична 63-В.
  2. Зобов’язати виконавчий комітет Бродівської міської ради замовити розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок вказаної в п. 1 цього рішення.
  3. Фінансування виконання робіт по виготовленню технічної документації здійснити за рахунок заявника.
  4. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою, після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.).

 Міський голова                                                                         Анатолій Белей