ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шелест Людмила Василівна


Гром`як А. Б.

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.02.2020

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 33
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Вихристу І. С.

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

XLVIII  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  27.02.2020 р.                          м. Броди                                                          № проєкт
 
Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою   щодо
встановлення (відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) гр. Вихристу  І. С.                                     

                

Розглянувши заяву Вихриста Івана Степановича, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів  по вул. І. Богуна, 5, гаражне товариство № 2, гараж 35В, орієнтовною площею 0.0040га, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  враховуючи висновок постійної комісії Бродівської міської ради з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, міська  рада

В И Р І Ш И Л А :
  1. Надати Вихристу Івану Степановичу дозвіл на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості), орієнтовною площею 0,0040 га, за цільовим призначенням (02.05) для будівництва і обслуговування індивідуальних гаражів, що знаходиться за адресою місто Броди по вул. І. Богуна, 5, гаражне товариство №2, гараж 5.
  2. Зобов’язати Вихриста Івана Степановича замовити розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) вказаної в п. 1 цього рішення.
  3. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою, після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
  4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.).

 Міський голова                                                                         Анатолій Белей