ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шелест Людмила Василівна


Гром`як А. Б.

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.02.2020

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 32
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Веселка»

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХLVIII  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  27.02.2020 р.                          м. Броди                                                          № проект
 
Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної  ділянки в постійне користування
для будівництва і обслуговування
багатоквартирного житлового будинку
ОСББ «Веселка»

                

Розглянувши заяву голови ОСББ «Веселка» Савейчук Галини Володимирівни, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування (02.03) Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Конюшківська, 30, орієнтовною площею 0.1300 га, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  міська  рада


В И Р І Ш И Л А :
  1. Надати ОСББ «Веселка» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 0,1300 га, з цільовим призначенням (02.03) Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Конюшківська, 30.
  2. Зобов’язати ОСББ «Веселка» замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вказаної в п. 1 цього рішення.
  3. Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою, після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
  4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.).

      Міський голова                                                                               Анатолій Белей