ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 26

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХLVІІІ  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

                                                                                     від  27.02.2020р.                                  м. Броди                                       № проект                                                                                            
 
Про  припинення договору оренди
земельної ділянки з подальшою
передачею її в оренду Пасічник М. Б.
по вул. Шевченка, 5-Б
   
Розглянувши заяву Пасічник Марії Богданівни, жительки м. Броди, вул. Й. Рота, 46/3  про припинення договору оренди земельної ділянки ГО «Спілка пасічників у Бродівському районі» з подальшою передачею в оренду терміном на 5 років Пасічник Марії Богданівні (власниці нежитлового приміщення),  відповідно до  Законів України “Про землеустрій”, “Про містобудівну діяльність”, Земельного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
ВИРІШИЛА:
         1.Припинити ГО «Спілка пасічників у Бродівському районі» договір оренди земельної ділянки (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, площею 0,0050 га (кадастровий номер 4620310100:11:009:0018), яка знаходиться за адресою м. Броди, вул. Шевченка, 5-Б.
         2.Надати  Пасічник Марії Богданівні в оренду  земельну ділянку (03.15) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови площею 0,0050 га (кадастровий номер 4620310100:11:009:0018) терміном на  5 років на території м. Броди по вул. Шевченка, 5-Б та встановити орендну плату за землю відповідно до рішення ХХХІХ сесії VІI скликання № 959 від 20.06.2019 року.
         3.Зобов’язати Пасічник Марію Богданівну в місячний термін укласти з Бродівською міською радою договір оренди на земельну ділянку по вул. Шевченка, 5-Б в м. Броди та здійснити його державну реєстрацію.
         4.Направити це рішення в  Бродівську ДПІ   Буського управління ГУДФС у Львівській області для контролю за сплатою орендної плати за землю.
         5.Спеціалісту з земельних питань Бродівської міської ради внести відповідні записи в земельно-облікову документацію.
        6.Бухгалтерії міської ради вести контроль за сплатою орендної плати.
        7.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності ( Казмірчук О. Я. )

      

         Міський голова                                                          Анатолій Белей