ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Олеха Ірина Маркіянівна

Дата:

13.09.2016

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4
Про затвердження Програми фінансової підтримки ГО «Край».

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XI сесія  VIІ демократичного скликання


 
13.09.2016р.                 м. Броди                  № проект
 
 
Про затвердження Програми фінансової
підтримки ГО «Край»
 
         Розглянувши звернення військової частини В 3765,  ГО «Край», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до вимог частини другої ст.85 Бюджетного кодексу України, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Програму  фінансової підтримки ГО «Край»  «Облаштування території військової частини В 3765 для вшанування пам”яті загиблих учасників АТО та миротворців».
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань економіки, бюджету та комунального майна.
 
 
Міський голова                                                 Анатолій Белей



 
 
 
 
 
 
Програма фінансової підтримки громадської організації «Край»
  «Облаштування  території
військової частини В 3765 для вшанування памяті загиблих учасників АТО та миротворців»
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Мета Програми
Ця програма розроблена з метою встановлення каплички з фігурою Матері Божої на честь Покрову Пресвятої Богородиці, яка впродовж історії, визвольних змагань нашого українського народу, є особливою заступницею для усіх воїнів. Вона має стати центром  духовного життя військовослужбовців військової частини В 3765, що розташована на вул. Храпая у м. Броди.
 
Завдання програми
Основним завданням Програми є увіковічнити пам’ять воїнів, що поклали своє життя на жертовник нашої свободи у війні на сході України, миротворців, які загинули у миротворчих місіях. Також ця Святиня стане особливим доказом Божої присутності та опіки Пресвятої Богородиці над усіма нашими воїнами, що ризикуючи своїм життям захищають нашу державу від московського агресора. Це Святе місце на території військової частини буде сприяти зростанню духовності у військовослужбовців, та їх патріотичному вихованню.
 
Заходи щодо виконання завдань Програми та їх фінансування
Зміст заходу Термін виконання Очікувані джерела фінансування
  Міський бюджет Інші джерела фінансування
Встановлення каплички з фігурою Матері Божої на території військової частини В 3765 на вул. Храпая м. Броди 2016р. 172,0 45,0
Всього 217,0    
 
Очікувані результати
Виконання заходів Програми дасть змогу значно підвищити християнські цінності та бойовий дух серед військовослужбовців. А також ця каплиця на честь Покрову Пресвятої Богородиці, стане святим місцем спільної молитви військовослужбовців та постійним нагадуванням про найважливіші Божі цінності у їхньому житті та військовому служінні.
Контроль за реалізацією Програми
Контроль за реалізацією Програми покладається на депутатську комісію міської ради з питань економіки, бюджету та комунального майна.