ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 12

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XLVІI сесія   VIІ демократичного скликання
 
від 11.02.2020 р.                                 м. Броди                                   № проект
 

 

Про утворення Центру надання адміністративних послуг Бродівської міської ради Бродівського району Львівської області та затвердження
Положення про нього

 
          Керуючись  законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», рішенням Бродівської ради від 20.02.2020 №__1_ «Про затвердження Концепції створення Центру надання адміністративних послуг Бродівської міської ради Бродівського району Львівської області», рішенням Бродівської ради від 20.02.2020 №__2_ «Про перейменування Центру надання адміністравтиних послуг – відділу Бродівської міської ради Бродівського району Львівської області» та з метою покращення якості надання адміністративних послуг,  міська рада
 

ВИРІШИЛА:

 
1. Утворити Центр надання адміністративних послуг Бродівської міської ради Бродівського району Львівської області (далі - Центр) як постійно діючий робочий орган.
2. Затвердити Положення про Центр надання адміністративних послуг Бродівської міської ради Бродівського району Львівської області ради згідно з додатком  до цього рішення.
3. Покласти керівництво та відповідальність за організацію діяльності Центру, в тому числі за здійснення матеріально-технічного та організаційного забезпечення його діяльності, на відділ з питань організації діяльності Центру надання адміністративних послуг Бродівської міської ради Бродівського району Львівської області.
4. Внести зміни рішення сесії Бродівської міської ради від 17.12.2019 року №1106 «Про утворення Центру надання адміністративних послуг – відділу Бродівської міської ради Бродівського району Львівської області», визнавши такими, що втратили чинність пункти 3-5 з відповідними додатками до вказаного рішення.
5. Секретарю міської ради (М.Бакай) з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Бродівської міської ради.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань регламенту ради, депутатської етики, законності та співробітництва територіальних громад.
       

 Міський голова                                                           Анатолій БЕЛЕЙ