ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Бакай Микола Павлович


Данильчук А.Р. (Юрист)

Доповідач:

Бакай Микола Павлович

Галузь:

Комунальне майно

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.12.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про приватизацію об’єкта малої приватизації – нежитлового приміщення за адресою: Львівська область м. Броди, вул. Івана Франка, 4, загальною площею 10,2 кв. м

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
XLVI сесія  VIІ демократичного скликання
 
від   17.12.  2019  року                     м. Броди                              № проєкт
 

 
Про приватизацію об’єкта малої приватизації  –
нежитлового приміщення  за адресою:
Львівська область м. Броди,  вул. Івана Франка, 4,
загальною площею 10,2 кв. м
 
Розглянувши пропозиції виконавчого комітету, відповідно до законів України “Про приватизацію державного і комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 року №432 (із змінами), рішень Бродівської міської ради від 21.01.2019 року № 838 «Про приватизацію комунального майна територіальної громади міста Броди», «Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації  в 2019-2020 роках» ради від 21.01.2019 року № 839, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Приватизувати об’єкт малої приватизації – нежитлове приміщення за адресою: Львівська область м. Броди,  вул. Івана Франка, 4, загальною площею 10,2 кв. м, шляхом продажу на аукціоні без умов.
 
2. Опублікувати інформацію про прийняття рішення про приватизацію об’єкта комунальної власності на офіційному сайті міської ради та в електронній торговій системі протягом п’яти робочих днів з дня ухвалення.
 
3. Контроль за виконанням рішення покласти  на постійну комісію міської ради з питань економіки, бюджету та комунального майна ( Старик М. І. ).



                          

Міський голова                                                 Анатолій Белей