ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шелест Людмила Василівна


Гром`як А. Б.

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.12.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 35
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу в оренду по вул. Конюшківська, 62

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХLVI  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  17.12.2019 р.                          м. Броди                                                № проект
                                                                                     
Про затвердження технічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельної ділянки та передачу  
в оренду по вул. Конюшківська, 62
 
         Розглянувши заяву ФОП Остапчук Алли Володимирівни, жительки    м. Радивилів, вул. Садова, 87, Рівненської області та  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки (12.04) Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства, Витяг з ДЗК про земельну ділянку від 30.10.2019року,  відповідно до  Земельного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (12.04) Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства площею 0,0514га в місті Броди по вул. Конюшківська, 62.
  2. Передати в оренду терміном на 5 років ФОП Остапчук Аллі Володимирівні земельну ділянку площею 0,0514га (кадастровий номер – 4620310100:09:003:0003) (12.04) Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства в місті Броди по вул. вул. Конюшківська, 62.
  3. Зобов’язати ФОП Остапчук Аллі Володимирівні укласти договір оренди земельної ділянки вказаної в п.1 цього рішення, та провести державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку.
     4. Направити це рішення  в Бродівську державну податкову інспекцію Буського управління Головного управління ДФС у Львівській області для контролю за   сплатою орендної плати за землю.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань,   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності                                   ( Казмірчук О. Я.)
 
 

Міський голова                                                                  Анатолій Белей