ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шелест Людмила Василівна


Гром`як А. Б.

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.12.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 31
Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду по вул. Л. Українки, 55, 55-Б, 57

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХLVI  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  17.12.2019 р.                          м. Броди                                                          № проект
 
Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних  ділянок в оренду
по вул. Л. Українки, 55, 55-Б, 57

                

Розглянувши заяву Доскоча Івана Михайловича, жителя м. Броди, вул. Вагилевича, 14, про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду по вул. Л. Українки, 55, 55-Б, 57, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  міська  рада
 
В И Р І Ш И Л А :
1.Надати Доскочу Івану Михайловичу дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду а саме:
- м. Броди, вул. Л. Українки, 55, орієнтовною площею 0,0300га з цільовим призначення (03.15) Для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови;
- м. Броди, вул. Л. Українки, 55-Б, орієнтовною площею 0,0300га з цільовим призначення (03.15) Для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови;
- м. Броди, вул. Л. Українки, 57, орієнтовною площею 0,0250га з цільовим призначенням (03.07) Для будівництва і обслуговування закладів торгівлі.
2.Зобов’язати Доскоча Івана Михайловича замовити розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок вказаних в п. 1 цього рішення.
3. Зобов’язати Доскоча Івана Михайловича в місячний термін до реєстрації договору оренди на земельні ділянки укласти договір про компенсацію за фактичне використання земельних ділянок, вказаних в п.1 цього рішення.
      4.Розроблені і погоджені у встановленому законодавством порядку документації із землеустрою, після внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
      5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.). 

      Міський голова                                                                               Анатолій Белей