ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шелест Людмила Василівна


Гром`як А. Б.

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.12.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 28
Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду по вул. Валова, 17

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХLVI  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  17.12.2019 р.                          м. Броди                                                № проект
                                                                                     
Про затвердження технічної документації
із землеустрою та передачу  земельної ділянки в
оренду по вул. Валова, 17
 
         Розглянувши заяву громадян Павлюк Наталії Василівни, прож.                       м. Броди, вул. Валова, 17, Магрити Любові Миколаївни, прож. держава Польща, Любельське воєводство кол. Сідліске, 2, Ворони Надії Володимирівни, прож м. Броди, вул. Валова, 17  та  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, Витяг з ДЗК про земельну ділянку від 17.09.2019року,  відповідно до  Земельного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (02.01) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд площею 0,0503га в місті Броди по вул. Валова, 17.
  2. Передати в оренду терміном на 49 років гр. Павлюк Наталії Василівні, Вороні Надії Володимирівні, Магриті Любові Миколаївні земельну ділянку площею 0,0503 га (кадастровий номер – 4620310100:07:006:0052) (02.01)для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в місті Броди по вул. вул. Валова, 17.
  3. Громадянам Павлюк Наталії Василівні, Вороні Надії Володимирівні, Магриті Любові Миколаївні провести державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку.
     4. Направити це рішення  в Бродівську державну податкову інспекцію Буського управління Головного управління ДФС у Львівській області для контролю за   сплатою орендної плати за землю.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань,   регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності                                   ( Казмірчук О. Я.)
 
 

Міський голова                                                                  Анатолій Белей