ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Шелест Людмила Василівна


Гром`як А. Б.

Доповідач:

Шелест Людмила Василівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

15.12.2019

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ б/н
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ АТ КБ «ПриватБанк»

БРОДІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ХLVI  СЕСІЇ   VІІ ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від  17.12.2019 р.                          м. Броди                                                          № проект
 
Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної  ділянки в  постійне користування
для будівництва та обслуговування будівель
кредитно-фінансових установ АТ КБ «ПриватБанк»

                

Розглянувши лист АТ КБ «ПриватБанк», про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування (03.09) для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ по вул. Золота, 2, орієнтовною площею 0.0170га, відповідно до Земельного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про землеустрій»,  враховуючи висновок постійної комісії Бродівської міської ради з питань регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності, міська  рада
В И Р І Ш И Л А :
1.Надати АТ КБ «ПриватБанк» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  постійне користування, орієнтовною площею 0,0170 га, за цільовим призначенням (03.09) для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ із земель житлової та громадської забудови комунальної власності, що знаходиться в межах міста Броди по Золота, 2.
2.Зобов’язати АТ КБ «ПриватБанк» замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки вказаної в п. 1 цього рішення.
      3.Розроблену і погоджену у встановленому законодавством порядку документацію із землеустрою, після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, подати на розгляд та затвердження Бродівською міською радою.
         4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань, регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності (Казмірчук О. Я.).

  

      Міський голова                                                                               Анатолій Белей