ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 8

БРОДІВСЬКА  МІСЬКА РАДА
БРОДІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
X  сесія VII демократичного скликання
 
__________________                   м. Броди                       проект
Про затвердження детального плану території по
вул. Й.Рота для будівництва групи індивідуального
житлових будинків.
 
     Розглянувши детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,30га для будівництва та обслуговування групи індивідуальних житлових будинків по вул. Й Рота в м Броди, розроблений за кошти заявників Костишина Сергія Ігоровича, Качмар Ганни Леонівни, Кухарчук Галини Миколаївни, прож м Броди, вул. Й.Рота, 9 враховуючи результати громадських слухань детального плану території, керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України , Законом України «Про землеустрій», міська рада-
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити детальний план території  земельної ділянки орієнтовною площею 0,30га для будівництва та обслуговування  групи індивідуальних житлових будинків по вулиці Й.Рота в місті Броди..
  2. Надати дозвіл громадянам на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул. Й Рота  з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд:
  • ділянка №1 площею 0,0539га гр. Кухарчук Галині Миколаївні;
  • ділянка №2 площею 0,0458га гр. Качмар Ганні Леонівні;
  • ділянка №3 площею 0,0860га Костишину Сергію Ігоровичу.
  1. Гр. Кухарчук Г.М, Качмар Г.Л,, Костишину С.І. замовити в суб»єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою,  проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул. Й.Рота.
  2. Виготовлені та погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та  подати на затвердження в Бродівську міську раду.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань  регулювання земельних відносин та містобудівної діяльності
 
 
 

Міський голова                                                           Анатолій Белей.